Живот
15. July 2015 - 18:20

Босанецот на ролеркостер стана ХИТ: Што ми требаше ова, во ....!

Возењето на ролеркостер во забавните паркови обично влегува во редот на оние кои се најатрактивни и каде редот за чекање е најдолг.

Не знаеме во кој забавен парк е направена оваа снимка, но сигурно кај вас ќе измами насмевка на лицето.

Иако овој ролеркостер спаѓа во малите кои најчесто го користат деца, за него ова сигурно е најстрашното возење некогаш!

Видеото можете да го погледнете ТУКА