Бизарно но вистинито
28. March 2016 - 23:37

Болест: Се снимала додека имала секс со миленичето, а потоа се пофалила со видеото!

Хана Мари Хејнс (22) е обвинета дека го снимила своот секс. Не би било тука ништо чудно, не е таа ниту прва ниту последна, но нејзиниот партнер во филмот било нејзиното куче!
 
Ужасното видео и го пратила на својата другарка, која како и секоја вистинска другарка ја пријавила во полиција.
 
Според изјавите од полицијата во Јужна Каролина, Хана Мари Хејнс, снимила неколку видео со своето милениче. Фатена била откако на неименувана другарка и ги пратила, а таа згрозена ја пријавила.
 
Хејнс била ослободена со кауција од 5000 долари.

Ново на Сител