Македонија
16. January 2022 - 20:35

Боки-13 на роденден во „Идризово“ | ФОТО

На социјалните мрежи се појави фотографија од Бојан Јовановски во јавноста познат како Боки-13 направена во КПУ Идризово.

На фотографија Боки е со цимерите од затворот и слават роденден. Боки-13 и во затворот се труди да изгледа стилизирано и средено.