Македонија
31. July 2017 - 15:15

Блокиран сообраќајот кај Градско, возилата создадоа колона од два километри

Поради соообраќајка, има блокада на автопатот Гевгелија Скопје. Пред првата патарина колоната на возила е подолга од два километри.

Возилата кои се обидоа да поминат преку стариот пат кон Велес полицијата ги враќа, информирајќи ги дека има сообраќајка кај фабрика, во близина на Велес.

Полицијата засега не информира за детали од собраќајката.