Живот
25. July 2016 - 9:28

Биле најретката тројка во светот: Кога ќе видите како изгледаат, ќе останете без зборови!

Животот на сијамските близнаци воопшто не е лесен, и од самиот почеток се соочени со многу тешкотии и предизвици. Најлошо од се што многу често умираат во рок од неколку дена по раѓањето.
 
Овие сијамски близнаци се разликуваат од останатите, погледнете ја нивната приказна во следното видео...
Овие деца се родени како сијамски близнаци, но не се откажале од нормален живот. Операцијата за нивното одвојување била успешна и се гледа радоста на овие слики. Сигурно тоа било нови и необично искуство за нив. После операцијата добиле протези за да можат да одат. Иако се родени со недостатоци, тие пораснале и добиле коњ за подарок. 
 
Споделете ја нивната приказна со пријателите.