Loading Video...
Свет
1. May 2021 - 16:27

Без маски и физичка дистанца во Ливерпул се одржува првата легална диско журка

Без маски и физичка дистанца во Ливерпул  се одржува првата легална диско журка  на која се собраа над 3000 луге.

На забавата која почна во петок и продолжи денеска присутните требаат да покажат негативен корона тест не постар од 24 часа.

Овој пилот проект на британската Влада со кој се тестира дали ќе можат вакви забави да се одржуваат и во иднина и во какви услови, ги одушеви оние што присуствуваа на настанот.