Живот
11. November 2015 - 14:12

Бебе кое сака уште да спие: Погледнете го ова преслатко будење

Ова видео во кое мајката пробува да го разбуди бебето кое спие стана вистински хит на интернет, и го разубави денот на многумина.
 
Сите го знаеме она чуство кога треба да станеме, а она што би праевеле е секако да спиеме уште и уште. 
 
Така е и со ова бебе кое мајката го разбудила утрото, а неговата реакцијата е неодолива..