Живот
13. August 2015 - 16:16

Барал да му пратат разголени фотографии: Добил фотографија која го оставила без зборови!

Остварувал контакт со девојките на Фејсбук а после одредено време барал од нив да му испратат разголени фотографии.
 
Таков е и овој пример но сепак за возврат добил фотографија која го оставила без зборови.
 
Таткото на девојката од која побарал фотографии ја прочитал пораката и му испратил фотографија онаква каква што барал. 
 
Погледнете: