Живот
14. March 2018 - 14:29

Бакшиш од 6.000 евра за само една песна!

Необична кладба се случила во една српска кафеана, кога еден од гостите го повикал пејачот и му рекол дека ако ја погоди песната која ќе ја напише на ливче ќе добие бакшиш од 6.000 евра, а ако не ја погоди, за песната која ќе ја испее по свој избор ќе добие 50 евра.
 
Пејачот се согласил на сето ова и сепак успеал да ја погоди песната.
 
Гостинот без размислување му ги дал парите за кои се кладеле. Погледнете ја целата ситуација: