Македонија
30. December 2016 - 11:41

Бадник - 6 јануари неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

Бадник - 6 јануари 2017 година (петок) е неработен ден за  граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството, воедно им го честита Бадник на граѓаните од православната вероисповед.