Македонија
9. October 2019 - 9:06

Асфалтирање на патот Бродец-Танушевци, сообраќајот со повремени прекини

Сообраќајот на регионалниот пат Р2239 на делницата село Бродец – село Танушевци изутрина до осум часот до 17 часот попладне ќе биде со повремени прекини поради планирани градежни работи за асфалтирање.

ЈП „Македонија пат“ апелира на трпеливост до учесниците во сообраќајот и крајна внимателност на оваа делница до завршување на градежните активности.