Македонија
26. October 2021 - 21:56

Арсовска: Срамота се небулозите за бугарски пасош, но на некој му гори под нозете

Независната кандидатка за градоначалник на Град Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска во емисија на ТВ24 ги демантираше обвинувањата дека има бугарски пасош.

- Велеа дека сум била донатор на политички партии, каде се доказите, каде се доказите дека сум муслиманка, дека некој нешто крадел и злоупотребил, тоа е небулоза. Разочарана сум, како не им е срам да излегуваат со овие небулози? Срамотно е ова да го направат на два дена од кампањата. Јас немам дамка, а на некои им гори под нозете. Скопје ќе го добие она што го заслужува, во еден почист град, рече Арсовска.