Македонија
26. January 2021 - 12:36

Архитектонско „ремек дело“ во скопски Карпош

Меѓу новите згради кои никнуваат во Скопје на улица Багадска во Тафталиџе се гради нов објект кој се коси со многу урбанистички правила и прописи.

Балконите на новата зграда се веднаш до оние на соседната зграда.