Македонија
15. February 2018 - 13:11

Антонио Димов нов директор на затворот Идризово

Антонио Димов е назначен за нов директор на Казнено-поправната установа Идризово.

Тој доаѓа од редовите на ЛДП, а е назначен за директор на 54. владина седница.

Димов доаѓа на оваа функција откако досегашниот директор кој беше кадар на Алијансата на Алабанците поднесе оставка откако оваа партија излезе од владината коалиција.