Македонија
11. July 2020 - 19:50

Андрикин за Сител: ОБСЕ-ОДИХР ќе даде оценка еден ден по изборите

Специјалната мисија на ОБСЕ-ОДИХР го следи изборниот процес во државата но како што вели шефицата на мисијата за Сител многу повеќе од своите капацитети трошат на предизборниот период отколку на самиот ден на гласањето.