Македонија
10. July 2018 - 20:47

Албанци се ситат на убиството на Саздо

Македонија е потресена од бруталното убиство на младиот Никола Саздовски од навивачката група „Комити“.

Додека голем дел изразува сочуство и длабоко жалење, има и такви кои што се радуваат на ова убиство и ги величат извршителите.

Како што пишува sportklub.com.mk на социјалните мрежи може да се видат коментари и статуси со слика од Саздо на кои пишува „Добра работа, Кој е следниот, Почивај во пеколот, Браво Шверцери…“
 
Извор: Спорт Клуб