Живот
31. January 2017 - 14:55

Актерката од новата хит серија на Сител е вистинска убавица

Има 31 година иако не изгледа така, и е една од најдобрите турски актерки. Дефне од новата хит-серија на Сител, Вљубениот ерген, е вистинска убавица.