Бизарно но вистинито
23. July 2015 - 16:02

5-те најбизарни имиња за деца - Под број четири отишле чекор понапред!

1. Лајк (Like)
Млада девојка од Израел го добила името од една опција на социјалната мрежа Фејсбук.
 
2. Фејсбук (Facebook)
Најпопуларната друштвена мрежа допринесе девојка од Египет да се вика Фејсбук 2011.
 
3.Гугл (Google)
Сега веќе шестгодишниот Гугл од Шведска, го добил името и му порачале другарите о училиште да не бидат сурови кон него.
 
4.@
Машко бебе од Кина го нарекле по овој симбол од е-меил адреса. Не е познато дали тоа е одобрено од кинеската влада.
 
5.Виста
Windows Vista е причината за името на четиригодишно девојче од Канада.