Живот
20. September 2015 - 18:36

4 знаци дека била со премногу мажи досега

Не секогаш е лесно да ја препознаете жената која била со премногу мажи, па пред да се заљубите во неа, проверете дали ќе ја пронајдете во овие потточки.

1. Секоја тема на разговор се поврзува со секс

Ако забележиш дека секој разговор се завршува со тема секс - избегнувајте ја. Жените кои немаат сериозни намери и биле со премногу мажи сметаат дека момците ги интересира само секс, па ќе играат на таа карта.

2. Предлага перверзии

Се уште не се познавате добро, а таа веќе ви испраќа перверзни фотки и ви предлага некои експерименти? Ова дефинитивно е предупредување, освен ако не планирате да имате секс за една ноќ.

3. Сака да наредува

Мажите би требало да се иницијатори, барем на почетокот. Ако забележите дека таа наредува за секакви ситници, голема е веројатноста дека „бројката и има удрено во глава.“

4. Има чуден поглед

Очите се огледало на душата, па лесно ќе ја препознаете жената со низок морал. Таа веројатно ќе ве гледа со предизвикувачки поглед уште на првиот состанок.