Македонија
9. August 2022 - 13:24

16-годишна девојка се фрлила од прозор од Клиниката за психијатрија

A.Ш. родена 2006 година денеска се фрлила од прозор од Клиниката за психијатрија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје, пренесува локално.

По инцидентот, таа се здобила со тешки телесни повреди и моментално се наоѓа на КАРИЛ-Клиника за анестезија, реанимација и интензивно лекување, објави порталот.