Бизарно но вистинито
19. March 2017 - 11:31

15 години не ги измила забите, од устата ѝ извадиле цисти и гној - Еве како денес изгледа

Многу од нас не одат на стоматолог со радост, а таков случај е и Никол. Во детството имала многу трауматично искуство: стоматологот, по грешка ѝ извадил четири заби.

Погрешното лекување на неа оставило толку лош впелаток, што никогаш повеќе не сакала да посети стоматолог, а кога трпела болки пиела таблети против болки. И тоа не е сè, таа 15 години не ги измила своите заби!

По повеќечасовна интервенција, на Никол ѝ е вградена протеза, а во следното видео погледнете како таа изгледа...