Македонија
6. December 2023 - 12:42

СДСМ ја поздравува брзата и успешна акција за расчистување на убиствата

Од СДСМ  ја поздравуваат успешната акција на Министерството за внатрешни работи, со која е фатен извршителот, а убиствата се расчистени.

„Министерството за внатрешни работа со професионалност и посветеност на високо ниво, го расветли случајот поднесе кривични пријави за сторителите на монструозното злосторство. Очекуваме во најкус можен рок сите сторители и инволвирани да бидат изведени пред лицето на правдата и да понесат одговорност за злосторството кое ја потресе целата јавноста“, велат од владејачката партија