Џет-Сет
14. April 2018 - 13:50

Прозборе свекорот на Наташа Беквалац - ова е неговата изјава откако неговиот син ја претепа пејачката

Наташа Беквалац е претепана од сопругот Лука Лазуковиќ , како што дознава српски Блиц таа е во Ургентниот центар. 
 
Екипата на „Блиц“ се јавила во домот на родителите на Лука, каде разговарале со неговиот татко Радомир и искоментирал:
 
-За информацијата дека Лука ја претепал Наташа слушнав од медиумите.Еве и двајцата се овде и пијат кафе.Тоа е се што можам да ви кажам- рекол Радомир, иако Наташа во тој момент се наоѓала на Ургентно. 
 
 Од друга страна пак таткото на Наташа, Драгољуб Беквалац, едвај за Блиц кратко искоментирал: 
 
- Ве молам, разберете ме, не можам за тоа сега. Навистина ништо не можам да кажам, рекол Драгољуб.