• 01:00
  СЕ ИЛИ НЕШТО
 • 01:45
  ДОКУМЕНТАРНА ЕМИСИЈА
 • 03:20
  ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА
 • 05:55
  ПРИЈАТЕЛИ
 • 06:25
  РИБАРСКА ВИСТИНА
 • 07:00
  ПЕСНА И СМЕА
 • 08:15
  ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА
 • 10:00
  КАЛИМЕРО
 • 10:05
  ВИНКС
 • 10:30
  ГОУСТ РОКЕРС
 • 11:05
  МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
 • 12:45
  ГИНИСОВИ СВЕТСКИ РЕКОРДИ
 • 13:15
  МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
 • 14:00
  ДОКТОРОТ ОД ПЛАНИНАТА
 • 14:40
  СЕ ВИКАВ МЕЛЕК
 • 16:00
  ВЕСТИ
 • 16:30
  СЕ ВИКАВ МЕЛЕК
 • 18:30
  НАПРАВЕНО ПО ЈУС
 • 19:00
  ДНЕВНИК
 • 19:45
  ЈАЗОЛ
 • 20:00
  ЛОТО
 • 21:30
  ПАРАМПАРЧЕ
 • 23:00
  ДНЕВНИК
 • 23:35
  ГИНИСОВИ РЕКОРДИ