Џет-Сет
13. March 2018 - 20:49

Животот на славната пејачка во канџите на злото: Менаџерот со години ја силувал, а потоа почнало уште полошото мачење за кое не зборува

Младата пејачка Кеша после првиот албум „Анималс“ од 2010 година стана светски позната. 
 
Кеша позади таа масака на насмеана девојка стои ужасни работи со кои прескапо го палти својот успех. 
 
Имено, менаџерот Доктор Лук физички и психички ја злоставувал со години, а таа не смеела да каже ниту збор против човекот кој ја вивна во ѕвездите бидејќи на негова страна биле парите и моќ,  додека таа имала само 20 години. 
 
Сепак,кога работите отишле предалеку, Кеѓа во 2013 година одлучила да го тужи менаџерот кој животот и го претворил во пекол и за тоа што ја силувал, мислејќи дека на тој начин конечно ќе се ослободи од мрачната страна на славата и дека ќе може да ужива во пишувањето на музика и во изведувањето на песните пред милионите фанви ширум светот. 
 
Поради неможноста на судот да ја докаже вината на Доктор Лука, таа останала препуштена на милост и немилост на злоставувачот кој донел одлука да стави точка на нејзината кариера.