Бизарно но вистинито
5. January 2016 - 19:54

Затвореник се обидел да избега преку канализација, кога го фатиле никој не сакал да...

Затвореник од бразилски затвор се обидел да избега на крајно бизарен начин - преку цевките од канализацијата.
 
Сепак, неговиот план пропаднал и тој се заглавил во цевките.
 
Неименуваниот осуденик кој се обидел да побегне од затвор не успеал во својата намера, а покрај тоа бил извалкан со измет од глава до пети.
 
За несреќата за него да биде уште поголема целиот случај е снимен со камера, а снимката заврши на Интернет.
 
Погледнете...