Џет-Сет
17. March 2016 - 15:02

Запознајте го новото момче на Каролина Гочева!

Каролина Гочева има ново момче. Како што тврди порталот„Либертас“, таа веќе извесно време е во врска со  скопјанецот Михаил,  инаку син  на познатата македонска модна дизајнерка Лиле Корубин.

Каролина веќе два месеци е во врска со момчето, која обајцата ја кријат од јавноста. Двајцата се запознале на забава.