Живот
2. December 2016 - 21:42

Запознајте го Лазар – синот на Кристијан Голубовиќ

Додека беше дел од реалното шоу „Фарма“, Голубовиќ откри дека го признал својот син дури откако наполнил 20 години. Кога Лазар се родил во 1994 година, животот на Кристијан бил во опасност. Така тој и мајката на Лазар, Даниела, одлучиле поради сигурноста на детето, во Изводот на Матичната книга на родени да не биде запишано името на Кристијан.

Лазар не сакал да се експонира во јавноста додека татко му престојувал на „Фарма“ за да нема проблеми во домот. Имено, поранешната тешта на Кристијан го добила старателството над Лазар по смртта на ќерка ѝ Даниела и наводно му забранила да зборува со татко му.

Сепак, Лазар никогаш не криел дека има пријателски однос со татко си, како и дека го посетувал додека бил во затвор. Кристијан дури го има истетовирано ликот на Лазар на градите.

Кристијан издржува затворска казна за препродажба на дрога. Во затвор би требало да помине уште четири години.