Живот
2. February 2017 - 18:19

ЗАГАТКА КОЈА ЌЕ ВИ ГО ПОМАТИ УМОТ: Сите добиваат различни решенија!?

На прв поглед изгледа лесно, но сите добиваат различни резултати. Се споменуваат следните можни решенија 22,23,44 и 48. Кој резултат го добивте вие? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук...