Македонија
30. November 2021 - 10:20

Забрана за камиони на Ѓавато

Забранет е сообраќајот за тешки товарни возила на патниот правец Битола – Ресен преку планинскиот премин Ѓавато.

Како што информира АМСМ, забраната е воведена од 9:40 часот.