Живот
28. November 2015 - 10:55

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Војници директно погодени со ракета!

Слободната сириска армија, која е поддржана од САД, објави снимка на напад на група на војници кај Алепо.

Бунтовниците тврдат дека на снимката се ирачки војници, припадници на шиитската струја, која се бори на страната на Сириската арапска армија на Асад.

На снимката се гледа како ракета погодува група на војници.

Погледнете... Предупредуваме дека видеото е вознемирувачко: