Живот
19. January 2016 - 9:56

Вознемирувачко: Тинејџерки соблекоа 15-годишно девојче и ѕверски го претепаа

Шокантната снимка покажува како тинејџерки брутално ја злоставуваат својата школска другарка во кинеската провинција Хајнан.

На видео снимката јасно се гледа како група девојчиња со раце и нозе тепаат 15-годишно девојче, а кога таа паѓа на земја, продожуваат со уште пожестоко темпо.

Потоа почнале да и ја кинат облеката се додека не остана гола, па продолжија да ја шутираат додека останатите само гледаат и снимаат со своите мобилни телефони.

Жртвата во еден момент се обидела да побегне, но насилничките ја стигнале и продолжиле да ја тепаат.

Ова изживување над девојчето предизвика бројни негативни коментари и расправи на социјалните мрежи за малолетничкото насилство во кинеските училишта.