Бизарно но вистинито
8. November 2015 - 14:58

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Погледнете што им сеслучува на силувачите во затвор во Бразил

Многумина би рекле дека вакво добредојде е заслужено.

Шокирачка видео снимка се појави на интернет, а на неа се гледа како робијашите во Бразил ги дочекуваат силувачите во затвор.

Неколкумина мажи го држеа човекот додека еден од затворениците го удираше со стап по нозете.

Оваа снимка брзо се прошири на друштвените мрежи, а не е познато во каква состојба е претепаниот маж.

Дали мислите дека затворениците треба да ја земаат правдата во свои раце?

Погледнете го видеото: