Македонија
14. October 2016 - 14:29

ВО ЖИВО: Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ низ призмата на нови работни места, економија, инвестиции...

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ најави викенд на отчетност, реални проекти и дела.
 
Следниве три дена ќе има партиски настани, собири и трибини на кои ќе се дискутираат нашите проекти, постигнувања, но и генерални политики.
 
-Денес во Македонска Опера и Балет (МОБ), голема сала, ќе се одржи Панел дискусија – 160.000 нови работни места, (низ призмата на нови работни места, економија, инвестиции, вработувања, земјоделие, инфраструктура), најавуваат од партијата.
 

Ново на Сител