Македонија
6. May 2018 - 11:31

Во живо: Одбележување на Денот на македонската полиција - 7 Мај

Централната манифестација по повод одбележувањето на Денот на македонската полиција - 7 мај денеска се одржува на Градскиот стадион во Штип. 

Припадниците на МВР ќе презентираат повеќе показни вежби. 

На одбележувањето на Денот на македонската полиција присуствуваат премиерот Зоран Заев, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, високи функционери на МВР, други владини претставници, пратеници, претставници на дипломатскиот кор во Македонија и други гости.