Свет
1. February 2020 - 14:10

Во Вухан паѓаат мртви по улица (+18)

Полицијата во заштитини одела вчера ги дезинфицираа улиците на центарот на  Вухан , откако било пронајдено тело на маж на тротоар.
 
Жена, која стоела близу до човекот кога падна, изјавила дека верува оти починал од инфекција на коронавирус.