Македонија
3. јуни 2020 - 19:13

Во тек е владина седница на која се одлучува за предлогот на комисијата

Според неофицијални информации за Сител, Владата веќе одржува седница и веќе има неофицијални најави дека оваа вечер односно во текот на вечерта прес конференција треба да има министерот за здравство Венко Филипче меѓутоа официјална информација кога ќе биде тоа и дали Владата ќе ја прифати во целост препораката од Комисијата за заразни болести очекуваме да ни соопштат од Владата.