Македонија
26. October 2021 - 18:24

ВМРО-ДПМНЕ: Дали во бараките кои изгореа има документација која уплашената власт во заминување ја уништува?

Неспособноста на Шилегов се гледа и во тоа што 40 минути немаше екипи за гаснење на пожарот додека гореа бараките на судот.

Главните прашања на кои треба да се одговори, дали станува збор за подметнат пожар на местото каде треба да се изградат згради?

И дали во бараките има документација која уплашената власт во заминување ја уништува?

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ