Бизнис
24. August 2019 - 19:19

Владата фокусирана на еколошки горива за заштита на животната средина

Прилеп доби четири нови еко автобуси кои ќе се користат во јавниот превоз. Автобусите ќе возат на метан, чинат 60 милиони денари, а ќе ги намалат и трошоците за гориво.