Македонија
11. August 2020 - 9:40

Владата денес ќе одржи седница точно на пладне

Владата на Република Македонија денеска, (вторник, 11.08.2020 година) со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата ќе информираат со соопштение по нејзиното завршување.