Бизарно но вистинито
21. April 2016 - 10:48

Видео од кое ќе ве полазат морници - Алигатор изеде алигатор

 
 
Алекс Фигуеро од Флорида снимил шокантен момент на камера. Имено, алигатор јаде друг алигатор, а од снимката дефинитивно ќе ве полазат морници по телото.
 
Видеото е направено во централна Флорида, и додека канибализмот може да биде неонично и страшно однесување кај луѓето, тоа не е ретка појава кај алигаторите. 
 
Според истражување спроведено во 2011, бебињата алигатори има голема шанса да бидат изедени од родителите. 
 
Ова во природата не се случува само со алигаторите, туку и други видови животни.