Живот
10. January 2018 - 14:21

Ветер сруши зграда како кула од карти

Високата станбена зграда од следното видео била во лоша состојба, па надлежните се плашеле да не дојде до рушење поради силните ветришта.

Наредиле целосна евакуација, и се докажало дека тоа бил исправен потег.

Како што можете да видите, ветерот ја руши зградата како кула од карти.

За среќа никој не е повреден во оваа несреќа која се случила во Казахстан.