Бизарно но вистинито
23. January 2017 - 15:21

Ужас каков што не се памети: Крокодил изеде човек!

Во еден познат австралијански национален парк се случила тешка несреќа. Имено, човек со камион се обидел да помине покрај мостот, но не очекувал да биде поплавен и да го чини живот. 

Несреќникот (47) потонал, а гладниот крокодилол веднаш го уловил човекот и го изел. Во овој парк има многу крокодили, па овој што изеде човек е долг дури 3,3 метри. Инаку, во оој парк живеат околу 120 крокодили, а надлежните често предупредуваат на опасност во овој парк. 

Еве како изгледа мостот каде крокодили слободно си шетаат по него.