Македонија
29. July 2015 - 9:44

Утре без струја делови од пет скопски општини

Поради технички зафати во електро - системот  утре  од 8 до 12 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улиците „Радишанска“ „21/21“,  „62/11“, „13,21“ во општина Бутел, а од 10 до 12 часот од ул. „Гаврил Константиновиќ“ во општина Аеродром.

Без струја утре од 12:30 до 14:30 часот ќе бидат и дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ подулици бр.9 и 19,. во општина Кисела Вода, од 8 до 10 часот од ул. „Божидар Рајковиќ“  во општина Аеродром, од 9:00 до 15:30 часот од  село Кондово дел од ул.1  во општина Сарај, а од 8:30 до 13:00 часот дел од корисниците од ул.„50 Дивизија“ бр.36  во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје.