Џет-Сет
17. May 2017 - 13:25

Уште една голема загуба - Почина познатиот актер кој глумеше со Бата Живоиновиќ

 
Руско американскиот актер Олег Видов почина на своите 74 години, по тешко боледување во Калифорнија. Тој ќе остане запаметен како актерот кој со Бата Живоиновиќ глумеше во  „Битка на Неретва“.
 
Видов во 2007 година беше еден од основачите на Центарот за лечење од дрога и алкохол во Калифорнија.