Македонија
15. February 2019 - 12:15

Укината забраната за камиони на патот Маврово – Дебар

Од 11:45 часот укината е забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар, информираат од ЈП „Македонија Пат“.

Поради интензивни врнежи од снег забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар беше воведена утрово во 10 часот.