Македонија
9. August 2020 - 14:30

Три лица се изчезнати во рок од два дена

Денес во 01:00 часот во СВР-Велес, Ф.Р.(43) од Велес пријавил дека на 07.08.2020 од домот во непознат правец се оддалечила неговата сопруга С.Р.(24). Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Вчера во 22:15 часот во СВР Куманово Н.Ј.(43) од Скопје пријавил дека на 07.08.2020 во непознат правец се оддалечил неговиот син Р.Ј.(20). Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Денес во 01:00 часот во Полициската станица Гостивар Ф.А.(27) од Гостивар пријавил дека на 06.08.2020 од домот во непознат правец се оддалечил неговиот татко Н.А.(52). Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.