Бизарно но вистинито
7. September 2017 - 14:01

Тој 6 години е во врска со својот автомобил: Наместо секс во кола, тој има секс со кола, еве како изгледа тоа!

Момчето Нетаниел има 28 години и тој е во сериозна врска со својот автомобил. На возилото му дал име Чејс, а во негова сопственост дошол пред шест години.

Автомобилот веднаш го привлекол, а љубовта пламнала истиот момент, која и до ден денес трае. Неговата опсесија првпат се појавила кога бил тинејџер и кога правел разни модели на автомобили, но љубовта ја нашол дури откако го видел Чејс.

Неговата цимерка вели дека на почетокот тешко и било да го прифати тоа што го  гледа, зошто целата ситуација и била исклучително чудна. Таа нагласува дека е загрижена за својот пријател. Нетаниел има поинакво сексуално определување кое се нарекува „објектофилија“ која означува дека личноста може да развие емотивна и сексуална врска со некој предмет.

Момчето не може да објасни зошто се чувствува на овој начин но вели дека Чејс навистина го сака. Тој сака со својот автомобил да го гледа заоѓањето на сонцето и да му купува подароци, но исто така има и моменти кога оваа врска добива и сексуален облик.

Кога го опишува својот секс со автомобилите, истакнува дека најмногу сака да го бакнува по хаубата и дека тоа најмногу му се допаѓа. Кога станува збор за сексуалниот однос, ја применува позата во која тој легнува под возилото и „се трие од него“.