Бизарно но вистинито
12. July 2017 - 21:40

Тинејџерка почина откако разговарала на мобилен кој бил на полнач

Тинејџерка од Тексас загинала во када откако го зграбила мобилниот телефон кој се полнел, а нејзиното семејство испраќа предупредување до сите оние кои го прават истото, за да избегнат смрт од струен удар.

Нејзината баба изјавила дека на раката со која го држела мобилниот телефон имала опекотини.

Нејзината мајка објавила фотографија од нејзината ќерка на која напишала: „Ве молам, нека нејзиниот глас се чуе и нека ги заштити и научи нашите деца од фатална опасност која претставува струјниот удар.“