Живот
12. December 2015 - 9:54

Таткото ја снимал ќерката како се соблекува пред веб камера, а потоа настанал хаос!

Во доцните часови неговата ќерка се уклучила на сајт за запознавање, а потоа по краток разговор одлучила да вклучи веб камерата. Тогаш настанува вистински хаос...
 
Погледнете го видеото: